Diensten

Onze passie voor bloemen weerspiegelt zich in ons aanbod van op maat gemaakte diensten!

Bloemen voor elke dag

Bruiloft

Business & Events

Laatste eerbetoon

Bloemstukken & Permanente Decoraties

Ontspanningsworkshop

Productlanceringen & Reclamecampagnes

'Arty' @ the party

Decoratieve voorwerpen

Bloemen voor elke dag

Gepersonaliseerde boeketten & bloemrijke attenties, maar ook bloemdecoraties voor thuis of op de werkplek.

Onze bloemenzaak staat tot uw dienst om aan uw grootste wensen te voldoen…

Vooraf reserveren of bestellen is makkelijk en wordt zeer op prijs gesteld…

Bruiloft

Onze ambitie is om van uw bruiloft een onvergetelijk moment te maken, zoals u het zich altijd al had gedroomd.

Buitengewone bloemstukken en boeketten die je emoties weten te vertalen in een symfonie van bloemen.

Maak zeker een afspraak met ons om over je wensen en ideeën te spreken en ontdek onze verschillende formules.

Business & Events

Veel zakelijke evenementen ontbreekt het die unieke touch die ze onderscheidt van de vele andere events en waardoor ze een onvergetelijke souvenir nalaat bij alle aanwezigen.

Onze expertise in gepersonaliseerd en op maat gemaakt bloemwerk kan zelfs de meest sceptische klant overtuigen en tegelijkertijd uw merkimago verder versterken of ondersteunen.

Generieke geschenken en attenties laten vaak amper een blijvende herinneringen na … Een origineel en decoratief zakelijk geschenk, op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen, kan hier een andere licht op werpen.

Begrafenissen

Het moment van het laatste afscheid vereist speciale aandacht.

Wij besteden de grootste zorg aan op maat gemaakte uitvaartbloemstukken om de overledene te begeleiden.

Kistversieringen, urnedecoraties, rouwarrangementen, rouwkransen, bloemenharten en condoleanceboeketten zijnhier deel van.

Bloemstukken & Permanente Decoraties

Naast traditionele, verse bloemstukken, ontwerpen we permanente interieurplantendesigns en arrangementen die een authentieke weerspiegeling zijn van de natuurlijke planten- en bloemenwereld.

Of het nu gaat om zijden bloemarrangementen, prachtige planten, of op maat gemaakte permanent muurcomposities, wij bieden u een grenzeloze creatieve benadering.

Particuliere klant, hotel of bedrijf, waardeer uw interieurs op met verfijnde, stijlvolle accenten of eyecatchers, waarin natuur en kunst samenkomen in een tijdloze harmonie.

Ontspanningsworkshop

Beleef een boeiende workshop waarbij bloemsierkunst en onstpanning hand in hand gaan.

Originele, unieke bloemstukken, gemaakt in ons atelier, samen vrienden, voor privégelegenheden of als zakelijke teambuildingactiviteit.

Schrijf u in voor onze mailinglijst om alle informatie over de komende data en thema’s van de workshops te ontvangen, of neem rechtstreeks contact met ons op om uw privéworkshop te reserveren of te bespreken.

En nog veel meer ...

Productlanceringen & Reclamecampagnes

We herinneren ons allemaal  die onvergetelijke reclamecampagnes waarin bloemen alomtegenwoordig zijn. Bloemen als decoratie, als accent of hoofdrolspeler, kunnen een onschatbare toegevoegde waarde brengen.

Of het nu om een reclamecampagne, de lancering van een product of het kaderen van een boodschap gaat,  bloemen grijpen  de aandacht en stimuleren geest en zintuigen.

'Arty 'at the Party

Creativiteit beperkt zich niet alleen tot onze boeketten. Wij ontwerpen de meest verbazingwekkende, op maat gemaakte composities en arrangementen. Traditioneel gedisigned of bewust onconventioneel, eerder aanleunend aan beeldende en plastische kunst dan bloemenelden.

Zo ontstaan er in onze werkplaats talloze projecten die bedoeld zijn om een interieur te verfraaien, een gelegenheid te markeren of op een alternatieve manier een boodschap met elegantie over te brengen.

Decoratieve voorwerpen & geschenken

Unieke en originele decoratieve voorwerpen om uw interieur en exterieur te verfraaien of als bijzonder cadeau te geven.

Ontdek ze in onze winkel of op bestelling.

We verwelkomen de meest inspirerende merken: Domani, Seletti originals, Dutz Collection, Henri Dean, Rebul, &K, Victoria_with_love, … en nog veel meer.

Meer informatie nodig of een bestelling plaatsen?