Over ons

Bloemen schrijven verhalen in symfonies van kleuren en vormen…

Wij toveren het alledaagse om tot een buitengewone ervaring.

Creativiteit & vakmanschap

Uitzonderlijke boeketten, betoverende decoraties, en een unieke benadering van de bloemsierkunst…

Passie, expertise en creativiteit die zich telkens opnieuw weerspiegelt in het mooiste bloemwerk.

Een gepersonaliseerde aanpak met het mooiste wat de natuur te bieden heeft, of het nu voor uw bruiloft is, uw privé- of zakelijke evenementen, of uw dagelijkse bloembehoeften.

Onze passie voor de bloemsierkunst vertaalt zich in het beleven van onvergetelijke momenten en het creëren van de mooiste souvenirs voor u en uw gasten. 

Onze filosofie

Françoise Vandonink en Stefan Roosen, welbekend in de Belgische bloemenscène, delen graag hun visie met u :

“In onze ogen zijn bloemen niet zomaar decoratieve elementen, maar diepe symbolen van het leven, liefde en schoonheid. Ze verbinden ons met elkaar en onze omgeving hebben de kracht om emoties op te wekken.

Als gepassioneerde bloemisten en decorateurs zijn we de beschermers van deze vluchtige schoonheid, vertalers van haar essentie waaruit de meest expressieve uitingen vloeien.

Of het nu om exuberante versieringen gaat of om de meest intieme boeketten, elk creatie wordt met dezelfde toewijding en zorg benaderd, zodat elke compositie zich vertaalt in een bloemensymfonie, ode aan het moment en de beleving. 

Voor ons zijn bloemen geen banale accessoires, maar zijn ze de ziel die elk moment van het leven doordrenkt van emoties.”

0 +
Jarenlange ervaring
0
Gepassioneerd
0 +
Bruiloften & evenementen
0 +
Talrijke onderscheidingen

Quanta Costa ?

Wat kost een decoratie? Een van de meest gestelde vragen, maar ook een van de moeilijkste om te beantwoorden, omdat het allemaal afhangt van de grootte van je wensen en verlangens.

Onze voorstellen en prijszetting worden geformuleerd op basis van de informatie die we van u krijgen. Een uitbundige bloemenversiering of eerder een intieme aanpak, al dan niet met heel specifieke, exclusieve bloemen of andere bijzondere verzoeken bepalen uiteraard mee je budget.

Alleen de beste kwaliteit bloemen en groen worden gebruikt door de meest enthousiaste vakmensen, zodat je versiering echt perfect is. Iets niet duidelijk in onze offertes? Aarzel dan niet om om uitleg te vragen.

Een eerste offerte is natuurlijk een eerste benadering, aanpassingen aan je decoratie om perfect bij je budget te passen, kunnen uiteraard, aarzel zeker niet om ons dit te laten weten!

Onze ervaring stelt ons in staat om u optimaal te begeleiden zodat je 100% tevreden bent.

Neem nu contact met ons op voor een onvergetelijke bloemenervaring.