Creatief Gepassioneerd Innovatief Luisterend

Françoise Vandonink

Creëerster van unieke bloemenervaringen

Hoofd in de lucht sinds 1999

Het parcours van Françoise

Françoise heeft snel haar unieke stijl en identiteit in de bloemsierkunst gevormd. Haar opmerkelijk talent is beloond met verschillende eerste prijzen, waaronder de Tivoli Cup in Kopenhagen, Denemarken. In België heeft ze onder andere de titel ‘Kampioene van België in de Bloemsierkunst voor Professionals’ ontvangen, een welverdiende erkenning voor haar voortdurende inspanningen.

0 +
Onvergetelijke bloemengelegenheden

Een bloemenavontuur zonder grenzen

Haar passie voor het vak heeft haar naar alle uithoeken van de wereld gebracht, zowel alleen als in teamverband; Canada, China, Dubai en vele Europese bestemmingen maken deel uit van haar speelveld. Ze wijdt zich aan demonstraties, creatieve workshops, evenementenprojecten, publicaties en onderwijs, zowel in België als in het buitenland.

Sinds 1999 is haar bloemenwinkel haar oase van rust, waar haar creativiteit en unieke stijl een ruimte hebben gevonden om te gedijen, zowel in het maken van prachtige binnenbloemstukken als in het creëren van elegante buitenversieringen.

Bloemmagiër

Ambachtelijk bloemist sinds 1995

Innovatief Aandachtig Gepassioneerd Creatief

Stefan Roosen

Het parcours van Stefan

Geboren tussen de bloemen, ontwikkelde Stefan al snel een voorliefde voor bloemsierkunst, die later zijn echte passie zou worden.

Met zijn georganiseerde geest en gedreven door zijn liefde voor bloemen, zijn huwelijksdecoraties, bedrijfsevenementdecoraties, evenals tijdelijke creaties en installaties geen geheim meer voor hem.

Zijn palmares is bezaaid met vele onderscheidingen, maar het is vooral zijn werk dat spreekt, net als het lachen van zijn klanten.

Een bloemenreis met eindeloze horizonnen

Wedstrijden en tentoonstellingen hebben zijn pad geplaveid. In het begin van de jaren 2000 behaalde hij de prestigieuze titel van ‘Belgisch Kampioen Bloemsierkunst voor Professionals’, die hij enkele jaren later met glans bevestigde.

Naast de winkel wijdt hij zich aan decoraties, demonstraties, cursussen, tentoonstellingen en creaties van land art-installaties, allemaal gerelateerd aan zijn professionele passies.

Het atelier en het creatieve verrijking zijn zijn specialiteit.

Sinds 2000 is er samen met Françoise een onmisbaar duo ontstaan, met een synergie die hun creatieve onafhankelijkheid versterkt. Klanten die op zoek zijn naar schoonheid in de florale expressie zullen in hen uitzonderlijke partners vinden.

0 +
Jaren
ervaring

Creatief Gepassioneerd Toegewijd Alle ambachten

Oompa Loempa's

Onze gepassioneerde,
allround-assistenten

Françoise & Stefan's creatieve verzorgers

We zouden nergens zijn zonder onze waardevolle medewerkers, die altijd aanwezig zijn waar hun hulp nodig is.

Ze zijn onze ‘Oompa Loempa’s’ die zorgvuldig toezien op elk detail bij de uitvoering.

Een enthousiast team, verenigd door één ambitie: uw bruiloft tot een magisch moment maken, uw diner tot een perfect evenement, elke gelegenheid tot een onvergetelijke herinnering, en uw bloemen tot een ware exquise.